Omgeving

 

Hierbij een overzicht van alle populaire en meest gekozen activiteiten in de buurt van onze minicamping:

Natuur-en recreatiegebied Bussloo

 Om te beginnen natuurlijk het prachtige recreatiegebied wat zich tegenover de camping bevind. U hoeft enkel de straat over te steken en u kunt al genieten van dit prachtige natuurgebied van 300 hectare.
Van 1 oktober t/m 1 mei is het mogelijk om met uw hond een heerlijke wandeling te maken. Honden mogen  gratis op onze camping en camperplaatsen.

 

 

dscn4736gefixed-largedscn1275_531-fixed-largedscn5624-large

Op het recreatiegebied zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld:
Pitch en Putt Bussloo 

Een leuk uitje voor het hele gezin. Vele families bezoeken Bussloo en combineren bijvoorbeeld een rondje Pitch&Putt, Minigolf USA of Voetgolf met een heerlijk dagje strand. Het huren van een elektrische scooter of step behoort ook tot de mogelijkheden.
Thermen Bussloo

 

Het u wel bekende prachtige saunacomplex op 20 minuten lopen en 7 minuten met de fiets. Let op we hebben een aantrekkelijk arrangement voor u!
Naaktrecreatie
Op Bussloo bevindt het naaktstrand zich op het strand bij de Kuiter. Op de plattegrond van het recreatiegebied staat het naaktstrand aangeduid.
Volkssterrenwacht Bussloo
Bij helder weer kunt u op Bussloo bij de sterrenwacht prachtig naar de sterren kijken.

 

 

Twello

Twello ligt op ongeveer 4 km afstand van de camping en is een leuk dorp waar van alles te beleven is. Hier vind u een uitgebreide keuze voor een supermarkt. Zowel de Aldi, Jumbo, Albert Heijn  en Deka markt zijn goed te bereiken.  Het gezellige centrum met verschillende terrassen en eetgelegenheden zal u verrassen!

Blote voeten pad

Het 2.5 km lange Blotevoetenpad op landgoed Buitenpost leidt je langs je verschillende obstakels. Balanceer op het wilgenpad, loop door het moeras en vind je weg door het bamboebos. Voel het gras, de modder en het zand tussen je tenen. Op het pad ontdek je de natuur op een avontuurlijke manier. Leuk voor jong, leuk voor oud!

 

Veluwe heuvelentocht

Deze vrije toertocht is toegankelijk voor alle toerfietsers en wordt jaarlijks in de maand april verreden over vier afstanden, 50 – 75 – 125 – 175 km.
Klompenfeest Twello
Gehouden in het eerste weekend van september.  Een groot evenement met braderie, optredens en activiteiten.

Deventer

Deventer zomerkermis
De Zomerkermis vindt plaats op de verschillende pleinen in de Deventer binnenstad, de Brink, het grote kerkhof en de nieuwe markt
Deventer op stelten 
Driedaags straattheaterfestival met theatergroepen op stelten van internationaal kwaliteitsniveau. Spectaculair steltentheater hoog boven iedereen uit. Grote openluchtvoorstellingen op stelten om bij weg te dromen of in de lach te schieten. Artistieke hoogstandjes en bewegende sculpturen op stelten die verrassen en verbazen. Acrobatische steltdansers en spraakmakende theateracts. Op het programma onder meer straattheatergroepen uit Frankrijk, Australië, Engeland en Nederland.  Echt de moeite waard!!!
Deventer boekenmarkt
In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit Neder­land, België en Duitsland. De Boekenmarkt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers. De markt duurt tot 17.30 uur.

Apeldoorn

Drakenbootfestival
Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers én toeschouwers. Het laatste weekend van juni wordt het weer genieten bij het Grolsch Drakenbootfestival aan de kanaaloevers van Apeldoorn!
Zutphen
Chocoladefestival
Het Chocoladefestival Zutphen is een niet meer weg te denken evenement met chocolade in al haar vormen en maten. De historische binnenstad en de Laarstraat staan bol van de activiteiten voor jong en oud waarbij chocolade centraal staat.

 

 

Welkom op de site van minicamping de Hane in Wilp!