Agenda

 

Hierbij een agenda met informatie over activiteiten in de buurt van onze mini camping:

Bussloo

 Om te beginnen natuurlijk het prachtige recreatiegebied wat zich tegenover de camping bevind. U hoeft enkel de straat over te steken en u kunt al genieten van dit prachtige natuurgebied van 300 hectare.

Een mooie impressie vind u op onderstaande link

 

dscn4736gefixed-largedscn1275_531-fixed-largedscn5624-large

Op het recreatiegebied zijn er verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld:
Pitch en Putt Bussloo 
Een leuk uitje voor het hele gezin. Vele families bezoeken Bussloo en combineren bijvoorbeeld een rondje Pitch&Putt, Minigolf USA of Voetgolf met een heerlijk dagje strand.
Thermen Bussloo
Het u wel bekende prachtige saunacomplex op 20 minuten lopen en 7 minuten met de fiets. Let op we hebben een aantrekkelijk arrangement voor u!
Naaktrecreatie
Op Bussloo bevindt het naaktstrand zich op het strand bij de Kuiter. Op de plattegrond van het recreatiegebied staat het naaktstrand aangeduid.
Volkssterrenwacht Bussloo
Bij helder weer kunt u op Bussloo bij de sterrenwacht prachtig naar de sterren kijken.

 

 

Twello

Veluwe heuvelentocht

Deze vrije toertocht is toegankelijk voor alle toerfietsers en wordt jaarlijks in de maand april verreden over vier afstanden, 50 – 75 – 125 – 175 km.
Klompenfeest Twello
Gehouden in het eerste weekend van september.  Een groot evenement met braderie, optredens en activiteiten.

Deventer

Deventer zomerkermis
De Zomerkermis vindt plaats op de verschillende pleinen in de Deventer binnenstad, de Brink, het grote kerkhof en de nieuwe markt
Deventer op stelten 
Driedaags straattheaterfestival met theatergroepen op stelten van internationaal kwaliteitsniveau. Spectaculair steltentheater hoog boven iedereen uit. Grote openluchtvoorstellingen op stelten om bij weg te dromen of in de lach te schieten. Artistieke hoogstandjes en bewegende sculpturen op stelten die verrassen en verbazen. Acrobatische steltdansers en spraakmakende theateracts. Op het programma onder meer straattheatergroepen uit Frankrijk, Australië, Engeland en Nederland.  Echt de moeite waard!!!
Deventer boekenmarkt
In totaal zijn 878 kramen langs de IJsselkade en in de historische binnenstad gevuld met vele duizenden boeken. Ruim 6 kilometer markt met deelname van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit Neder­land, België en Duitsland. De Boekenmarkt begint om 9.30 uur, maar al om 7.00 uur zijn er de eerste bezoekers. De markt duurt tot 17.30 uur.

Apeldoorn

Drakenbootfestival
Spektakel, water, boten met mensen in vrolijke kleuren, teamspirit, competitie, buitenlucht, straattheater en muziek: een greep uit de elementen die het Drakenbootfestival zo aantrekkelijk maken voor deelnemers én toeschouwers. Het laatste weekend van juni wordt het weer genieten bij het Grolsch Drakenbootfestival aan de kanaaloevers van Apeldoorn!
Zutphen
Chocoladefestival
Het Chocoladefestival Zutphen is een niet meer weg te denken evenement met chocolade in al haar vormen en maten. De historische binnenstad en de Laarstraat staan bol van de activiteiten voor jong en oud waarbij chocolade centraal staat.

 

 

Welkom op de site van minicamping de Hane in Wilp!